Cum a fost descoperită moartea lui Costin Mărculescu în timpul unei emisiuni TV

De: Andra Voiculescu / 11.06.2020, 10:44
Cum a fost descoperită moartea lui Costin Mărculescu în timpul unei emisiuni TV
Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în locuinţa sa! Descoperirea a fost făcută de o echipă Antena 1, care se afla în zona locuinţei actorului. Acesta locuia în apropierea casei familiei Clejanilor – care se află în această perioadă în atenţia pulicului, din cauza scandalului în care este implicată fiica lui Ioniţă şi a Vioricăi de la Clejani, Margherita, cea care a provocat un accident auto, iar poliţia a declarat că s-ar fi aflat sub influenţa unor substanţe interzise.

Faptul că o echipă de filmare s-a aflat permanent în proximitatea locuiţei lui Costin Mărculescu a ajutat la descoperirea morţii acestuia. El murise în propria locuinţă, însă nimeni nu ştia acest lucru. Vecinii, care deveniseră bănuitori că se întâmplă ceva cu Costin Mărculescu, deoarece acesta nu mai fusese văzut de câteva zile, iar câinele său era auzit lătrând şi urlând în apartamentul de la etajul 8, au profitat de prezenţa echipei de filmare şi i-au rugat să verifice dacă acesta se află sau nu în propria locuinţă. Astfel, Horaţiu Tudor, reporterul emisiunii XtraNightShow, a alertat întreaga echipă asupra situaţiei lui Costin Mărculescu. Aceştia au început să verifice, să încerce să ia legătura cu el, şi să vadă dacă în acest interval actorul a postat pe vreo reţea de socializare. De asemenea, au verificat dacă a luat legătura cu vreun cunoscut.

În urma verificărilor au ajuns la concluzia că acesta într-adevăr dispăruse de pe toate reţelele şi nu luase legătura cu nimeni. Astfel, în timpul emisiunii, echipa s-a deplasat la locuinţa lui Mărculescu şi a decis să anunţe echipajele de urgenţă asupra situaţiei şi să ceară o intervenţie pentru clarificarea cazului.

Echipajele de pompieri şi SMURD au sosit în 10 minute, au realizat o verificare preliminară în faţa uşii apartamentului şi au constatat că înăuntru se afla un câine care lătra, însă nicio persoană nu dădea vreun semn că s-ar fi aflat înăuntru. De asemenea, cei de la intervenţie au detectat un miros specific prezenţei unui cadavru. Astfel s-a luat decizia pătrunderii în locuinţă. Echipa de filmare se afla alături de echipa de intervenţie, iar momentul pătrunderii în locuinţă a fost prezentat imediat în emisiunea XtraNightShow.

Din păcate, membrii echipei de intervenţie, împreună cu echipa TV cu constatat că înăuntru se afla cadavrul lui Costin Mărculescu, găsit prăbuşit în cadă.

Desi Costin Mărculescu se pare că are rude în viaţă, el nu se afla intr-o legătură cu aceştia, din această cauză dispariţia nefiind sesizată mai devreme iar echipa TV a fost prima care a făcut demersurile pentru a fi găsit acesta.

Citeşte şi: Dezvăluirile incendiare ale unui actor din “Liceenii”: “M-am culcat cu peste 2.000 de femei!”

 

Sursa foto: Facebook