Cum a fost la botezul fetiţei Andei Adam

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 10:45
Cum a fost la botezul fetiţei Andei Adam
Anda Adam şi soţul ei, Sorin Niculescu au creştinat-o ieri pe fiica lor, Evelin. Fericitul eveniment a avut loc la biserica Sfântul Fanurie din Bucureşti.

Naşii au fost cântăreţul George şi soţia lui, Ramona Prodea, împreună cu cele două fiice, Karina şi Ilinca. Dacă la petrecere a invitat 300 de persoane, la slujbă, cadrul a fost mai restrâns: câţiva prieteni apropiaţi, naşii, dar şi familiile. 

Botez cu mare fast

Petrecerea tematică a avut loc într-un cort imens, în zona Pipera. Artista a închiriat un carusel de dulciuri cu aparat de vată de zahăr, unul de floricele, dar şi un candy bar. Atmosfera a fost întreţinută de personaje de basm şi de clovni.

De la botezul micuţei Evelin nu au lipsit nici ursitoarele, care i-au urat fetiţei Andei Adam şi a lui Sorin Andrei tot ce este mai bun şi mai frumos

Anda Adam a decis ca ea şi soţul său să-şi asorteze vestimentaţia cu cea a fiicei lor. Vedeta a purtat o rochie gri-argintie cu câteva elemente preţioase aplicate pe mâneci, iar micuţa a avut o rochie din acelaşi material. Petrecerea a durat până în zori. Anda Adam a născut anul trecut, la sfârşitul lunii noiembrie, o fetiţă perfect sănătoasă, Evelin luând nota maximă la naştere.

Foto Facebook