Cum a început povestea de dragoste dintre Olivia Steer şi Andi Moisescu. Puţini ştiu cum a început totul

De: Cristiana Trifu / 22.11.2017, 15:19
Cum a început povestea de dragoste dintre Olivia Steer şi Andi Moisescu. Puţini ştiu cum a început totul
Andi Moisescu şi Olivia Steer sunt împreună de 13 ani şi au doi copii, însă sunt discreţi în legături cu detaliile intime ale vieţii lor, astfel că puţini le ştiu povestea.

„M-am întâlnit cu Andi în 2002, în Ajunul Crăciunului, o întâlnire pusă la cale de el împreună cu un amic comun, fără să am habar. Ne-am petrecut seara cu amicii noştri, fără să intuiesc vreo idilă. Am plecat apoi la Târgu Mureş, la sora mea, iar el, în Spania. A revenit cu telefoane şi mesaje de ziua mea, de Anul Nou, iar după vacanţă ne-am revăzut.

Am trăit tot timpul acesta cu impresia că el e prins într-o relaţie serioasă, cu perspective, aşa că nu întrevedeam altceva decât o amiciţie plăcută.

La următoarea întâlnire, mi-a povestit de el, de fosta relaţie, de familia lui, de obiceiuri şi hobby-uri, practic s-a asigurat că aflu tot ce trebuie să ştii despre un om care vrea să-ţi devină apropiat. Am descoperit atunci că avem multe în comun, că suntem singuri amândoi şi că ne plăceam foarte tare.

Tatonările s-au întins pe câteva luni, până să abdicăm în faţă evidenţei: ne plăceam prea mult. Eram atât de precauţi amândoi să nu ne pripim, astfel că ne-am descoperit dragostea cu răbdare şi atenţie, n-am sărit cu capul înainte într-o relaţie, n-am ars etape. Când m-a cerut de soţie, eram amândoi -după îndelungi perioade de instrospecţie -edificaţi: ştiam ce vrem, ştiam ce facem”, spunea Olivia Steer.

Olivia Steer a devenit una din cele mai controversate vedete după ce şi-a exprimat public opiniile, spunând că boli precum cancerul se vindeca de la sine, cu ajutorul plantelor, fără a apela la chimioterapie, iar mamografiile ar fi, de fapt, un “truc murdar”, nerecomandându-le femeilor să meargă la un astfel de control medical.

Scandal! Un nou val de critici la adresa Oliviei Steer. Ce a spus despre adopţiile făcute de cuplurile homosexuale

Medicul Monica Pop, atac la Olivia Steer: „Cine crede în ea îşi poate ucide copilul”

Şerban Huidu, reacţie acidă la adresa Oliviei Steer: „Eşti imbecil să o crezi? Îţi meriţi soarta! Lasă-i pe ăia deştepţi să perpetueze specia”