Cum a încercat o femeie să-și vândă fiul de 3 ani

De: Gabriela Voicu / 17.05.2013, 17:30
Cum a încercat o femeie să-și vândă fiul de 3 ani
O femeie în vârstă de 29 de ani, mama unui copil de 3 ani, a încercat să își vândă fiul pe Craigslist. Află cum și-a motivat decizia!

Pe Craigslist te aștepți să gasești de vânzare biciclete, telefoane uzate, mobilă second hand sau alte lucruri bizare precum tărână. Ultimul lucru la care te-a gândi este ca o mamă să își vândă fiul minor pe acest site. Cu toate acestea, Stephanie Redus, o femeie din Texas, și-a „listat” copilul în vârstă de 3 ani pentru a fi adoptat.

„Aș dori să îmi ofer fiul spre adopție, deoarece nu sunt într-o etapă bună a vieții și simt că nu pot avea grijă de el cum trebuie, dar nici nu am idee cum să procedez. Dacă știti pe cineva interesat să îl adopte, vă rog să îmi spuneți. Sunt o mamă singură și nu pot avea grijă de un copil” – așa sună anunțul femeii în vârstă de 29 de ani, pe Craigslist.

Poliția a intervenit în acest caz, iar femeia le-a spus oamenilor legii că este deprimată și că suferă de anxietate, dar că nu a reușit să își ia medicamentele pentru că… este din nou gravidă!

Ea a fost acuzată pentru plasarea ilegală a unei reclame pentru a-și ceda copilul. Băiețelul în vârstă de trei ani este acum în grija unei rude a mamei, aceasta din urmă urmând să se prezinte la tribunal.