Cum a inotat un surfer american alaturi de un rechin

Apropo.ro / 13.09.2011, 17:14
Cum a inotat un surfer american alaturi de un rechin
Surferul american Gary Elliott a fost socat sa descopere ca a fotografiat fara sa vrea un rechin care inota in apropierea lui.

Cand surferul Gary Elliott a descarcat pozele pe care le facuse pe o plaja din San Diego, a observat ceva socant intr-o fotografie: sub apa, apare o forma care seamana cu inotatoarea dorsala a unui rechin.

Expertii care au vazut fotografia spun ca ar fi vorba despre un exemplar din specia marele alb, unul dintre cei mai periculosi rechini.

Altii sunt, insa, de parere ca in fotografie nu ar aparea un rechin, ci un delfin sau un surfer cu bratele intinse.

Un comentator de pe Discovery.com noteaza, cu umor, ca in poza apare Ariel din Mica Sirena, pentru ca nu sunt vizibile decat partea de sus a surferului si cea de jos a rechinului.

Desi foarte multa lume se afla pe plaja din San Diego in momentul in care a fost facuta fotografia, nimeni nu isi aminteste sa fi vazut vreun rechin atunci.

intalnirile dintre surferi si rechini echinu nu sunt ceva neobisnuit. De exemplu, momentul in care un rechin sare peste un surfer a fost filmat de un jurnalist, care initial nu si-a dat seama ce inregistrase.