Cum a jignit Madonna un fan (Video)

Apropo.ro / 06.09.2011, 16:00
Cum a jignit Madonna un fan (Video)
Madonna a primit din partea unui fan un buchet de hortensii, insa la microfonul lasat deschis s-a auzit si adevarata ei parere despre cadou.

Si divele au preferintele lor atunci cand vine vorba de flori. Este si cazul Madonnei.

Aflata la o conferinta de presa, Madonna a primit din partea unui fan un biet buchet de hortensii. Artista le-a luat si i-a multumit acestuia cu zambetul pe buze, insa cand a lasat buchetul jos a exclamat: „Urasc hortensiile!„. Din nefericire, microfonul era deschis, iar diva nu a stiut acest lucru, insa a adaugat: „Cu siguranta ca nu a stiut acest lucru„.

Nu este de blamat nici gestul Madonnei, si nici al fanului care a avut o inspiratie gresita in a alege florile pentru artista. Se pare ca nu a fost chiar atat de fan sau aceasta nu a mentionat pe undeva ce flori ii displac.

Madonnei nu-i plac hortensiile de pe tare.ro

Cu toate acestea, diva de milioane de dolari ar fi putut sa se abtina pana la capat, pentru a nu avea momente stanjenitoare precum cel de fata. In plus, toate camerele au fost pe ea si au inregistrat momentul jenant.

Conferinta de presa a avut loc in cadrul Festivalului de Film de la Venetia, eveniment la care Madonna a participat in calitate de regizor al filmului „E.T.”, proiect cinematografic la care a fost sprijinita si de catre doi fosti soti: Guy Richie si Sean Penn.

Trecand peste acest gest nepoliticos, Madonna a anuntat ca lucreaza si la un nou album muzical ce va fi lansat la inceputul anului viitor.