Cum a murit un barbat care a apelat la un medic fals

Apropo.ro / 12.12.2011, 11:46
Cum a murit un barbat care a apelat la un medic fals
Un barbat in varsta de 22 de ani, care a apelat la un medic fals pentru o operatie de marire a penisului, a murit in urma unei injectii cu silicon.

Kasia Rivera, o femeie din New Jersey, care pretindea ca este medic, a fost arestata dupa ce a ucis un barbat in varsta de 22 de ani, injectandu-i silicon in penis.

Justin Street a apelat la Kasia Rivera (34 de ani), iar in data de 5 mai el a mers la femeie acasa, unde i-a fost „marit” organul genital.

In urma procedurii s-a format un cheag de sange, iar pacientul a murit in ziua urmatoare.

Rivera a fost arestata, vineri, dar daca va plati cautiunea in valoare de 75.000 de dolari, va ramane in libertate pe durata procesului.

Kasia Rivera

Autoritatile avertizeaza ca astfel de cazuri sunt tot mai des intalnite. Tinerii care doresc sa isi mareasca buzele, fesele sau sanii apeleaza la asa-zisi medici care, pentru sume modice, efectueaza operatii la intamplare, punand in pericol viata pacientilor.

De curand, a fost relatat cazul unei femei din Florida care si-a dorit fese mai mari si a fost operata de un medic fals. Pentru 500 de euro, „specialistul” a pregatit un cocktail din super-glue, ciment si ulei mineral, pe care l-a injectat in fundul pacientei, incizia fiind acoperita cu lipici.