Cum a reacţionat tatăl Lidie Buble după ce s-a zvonit că artista s-a măritat cu Răzvan Simion: „M-a băgat într-o cameră…” – FOTO

Apropo.ro / 18.07.2018, 15:20
Cum a reacţionat tatăl Lidie Buble după ce s-a zvonit că artista s-a măritat cu Răzvan Simion: „M-a băgat într-o cameră…” – FOTO
Lidia Buble şi Răzvan Simion se iubesc de patru ani, dar artista spune că în ciuda imaginilor apărute în presă, ea şi prezentatorul tv nu s-ar fi căsătorit.

Ei au dat de înţeles că şi-ar fi unit destinele pe o plajă din Maldive, dar în fapt, artista ar fi filmat pentru următorul ei videoclip. Cadrele romantice, cu Lidia îmbrăcată într-o rochie albă şi cu o coroniţă de flori pe cap, au fost filmate cu o dronă, şi au fost văzute şi de părinţii solistei, care au cheamt-o pe fiica lor la Deva să le dea explicaţii.

„Imediat ce am ajuns acasă, tata m-a băgat într-o cameră şi m-a pus să-i arăt mâinile, să vadă dacă am ceva pe deget. A fost sunat şi i s-a spus că m-am căsătorit. Tata s-a blocat atunci. Mi-a spus «măi, fata lui Dumnezeu, ce ţi-am spus eu ţie?  Nunta şi binecuvântarea copilului sunt cele mai importante evenimente în viaţă şi trebuie să mă anunţi!». L-am asigurat că la ce neam mare avem noi nu aş face această bucurie fără ei. Ce am făcut în Maldive, e valabil doar în Maldive. Nu vreau să se întâmple nimic forţat. Când o să simţim amândoi… Mi-ar plăcea în Maldive, dar nu am cum să-i duc pe toţi acolo. Este un loc absolut divin, dar este foarte costisitor. Noi ne-am jucat de-a mirele şi mireasa”, a explicat Lidia Buble la Antena 1.