Cum a reușit un rus să evadeze dintr-o închisoare celebră

De: Gabriela Voicu / 09.05.2013, 10:30
Cum a reușit un rus să evadeze dintr-o închisoare celebră
Oleg Topalov, un rus în vârstă de 33 de ani, a reușit să evadeze din celebra închisoare Matrosskaya Tishina din Moscova printr-o metodă simplă, dar eficientă.

Oleg Topalov, un rus în vârstă de 33 de ani, a folosit o lingură pentru a-și săpa drumul afară din faimoasa închisoare Matrosskaya Tishina din Moscova.

Topalov a fost încarcerat sub acuzațiile de omor și trafic de arme și a devenit al patrulea deținut din ultimii 20 de ani care a evadat din penitenciarul Matrosskaya Tishina, în care a stat cândva oligarhul rus Mikhail Khodorkovsky.

Oleg Topalov

Polițiștii spun că Topalov a folosit lingura pentru a săpa în acoperisșl celulei sale și a ajunge apoi pe acoperișul închisorii, reușind ulterior să sară gardul principal și să fugă.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

Autoritățile au acuzat gardienii de la penitenciar de neglijență și lipsă de onestitate, atitudinea lor permițăndu-i lui Topolov să evadeze.

Rusul a fost încarcerat în octombrie 2011, iar cazul său a fost trimis la tribunal luna trecută. În prezent, deținutul este căutat de poliție.