Cum a scăpat un bărbat din ghearele unui urs care l-a atacat

De: Gabriela Voicu / 14.10.2013, 14:00
Cum a scăpat un bărbat din ghearele unui urs care l-a atacat
Un bărbat din Canada a avut o reacție neobișnuită, care i-a salvat viața după ce un urs îl atacase lângă proprietatea sa.

Gilles Cyr, un bărbat din Canada, a avut o reacție neobișnuită care i-a salvat viața după ce un urs îl atacase lângă proprietatea sa situată langă Grand Falls din New Brunswick.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Atacul a avut loc în urmă cu două săptămâni, când ursul a coborât din pădure și s-a năpustit asupra omului, care s-a speriat atât de animal cât și de sunetele îngrozitoare ale acestuia.

„Gura lui era larg deschisă și stătea foarte aproape de mine, iar ultimul lucru pe care mi-l amintesc este caăl-am apucat de limbă și nu am vrut să îi dau drumul, deși el încerca să se elibereze. Mă lovea cu ghearele, așa că m-am gândit să îl rănesc și eu dacă el a vrut să mă rănească pe mine. În timp ce se zbătea, ursul își mușca și limba. Pentru o clipă am crezut că sunt mort – acesta este primul lucru care îți vine în minte când vezi o gură imensă cu dinți ascuțiți deasupra ta. Este ca… un sport extrem”, a povestit bărbatul. 

Cyr a mai spus că a reușit să fugă și să se ascundă după un copac, iar din fericire a scăpat doar cu abdomenul zgâriat și un genunchi mușcat.