Cum a slăbit Ellie White 4 kg în 10 zile cu cea mai ciudată salată din lume

De: Alexandra Necsoiu / 03.10.2018, 13:54
Cum a slăbit Ellie White 4 kg în 10 zile cu cea mai ciudată salată din lume
Ellie White afişează în ultima perioadă o siluetă de invidiat, lăudată de fani pe reţelele de socializare şi de colegele din showbiz la evenimentele mondene la care participă. Artista înfloreşte parcă de la o apariţie la alta, este plină de viaţă şi are un ten strălucitor.

Îndrăgita solistă şi-a schimbat stilul de viaţă în ultimele luni, se documentează despre tot ce înseamnă a trăi frumos şi sănătos în armonie cu natura şi se implică în activităţi umanitare care îi hrănesc sufletul.

 

Silueta şi tonusul de invidiat din prezent sunt însă şi rezultatul unei cure de 10 zile care include o salată specială creată de un nutriţionist suedez. Mulţi consideră că este cea mai ciudată salată din lume.

 

„A fost o perioadă în care nu am mai făcut sport atât de des pe cât mi-aş fi dorit sau cât aş fi avut nevoie. Nu am fost niciodată adepta dietelor stricte pentru că ştiu ce mari şanse ai să pui înapoi kilogramele pierdute după ce o duci la bun sfârşit. Am citit mult despre ce înseamnă cu adevărat stil de viaţă sănătos şi cât de important este să ţii un echilibru în toate şi să îţi găseşti bucuria şi fericirea zi de zi în orice. Cât despre alimentaţie, am descoperit recent o salată care mi-a atras atenţia şi care, pe cât de ciudată pare, pe atât de sănătoasă şi eficientă este pentru a-ţi da o stare de bine şi a topi kilogramele acolo unde este nevoie. Eu am mâncat-o dimineaţa şi seara, iar la prânz am ales legume verzi cu puţină carne slabă, timp de 10 zile!”, declară Ellie White.

 

Artista divulgă ingredientele minune ale acestei salate care par, la prima vedere, greu de îmbinat, dar care conţin nutrienţii necesari pentru a hrăni organismul şi a-l detoxifia.

 

Salata include:

 

3 castraveţi medii

325 gr roşii cherry tăiate în jumătate

150 gr căpşuni feliate

165 gr struguri tăiaţi în jumătate

140 gr măsline feliate

150 gr brânză feta tăiată cubuleţe

50 gr alune

1 lămâie stoarsă

2 linguri ulei de măsline

1 linguriţă oregano

1 linguriţă cimbru

sare şi piper după gust

 

Cum se prepară:

 

Adaugă toate ingredientele într-un bol mare şi amestecă-le până ingredientele se vor distribui egal.

Se serveşte imediat, însă dacă vreţi puteţi pune bolul acoperit în frigider pentru o oră. În acest mod, aromele se vor pătrunde, iar gustul va fi mai armonios.

 

Vă recomand să consumaţi această salată în aceeaşi zi pentru că este fresh, sănătoasă şi foarte grustoasă, spune Ellie White.

 

Ellie White are la activ o carieră muzicală de 15 ani, fiind, înainte de a-şi lansa cariera solo, solista trupei fenomen DJ Project. Artista a lansat hituri precum Privirea Ta, Nu te mai caut, Power of Love, Sete de Noi, şi a fost premiată cu trofee precum New Entry Top Hit, Best Female, Best New Act Romanian Music Awards, Best Romanian Song, Best Comeback, Girls Top Hit, Best Star, precum şi prestigiosul Best Romanian Act, alături de DJ Project, la MTV Europe Music Awards.