Cum a slăbit Ellie White 8 kilograme, după naștere

Apropo.ro / 18.04.2013, 17:00
Cum a slăbit Ellie White 8 kilograme, după naștere
Cântăreața Ellie White, Elena Baltagan - fosta solistă DJ Project, a reușit să slăbească 8 kilograme după naștere, fără pastile de slăbit.

Ellie White a dat jos 8 kilograme cu ajutorul unui regiim chinezesc. Nu a folosit niciodată pastilele de slăbit, dar agreează metodele de slăbit naturiste.

Elena Baltagan a observat rezultatele după 10 zile. Din regim nu i-au lipsit fructele goji, acum în trend, sau ceaiul de ghimbir.

Ellie White

Sunt de părere că pastilele de slăbit îți fac bine pe moment, însă efectele negative le resimți abia atunci când nu le mai ei. La sfatul unui medic specialist am inclus în alimentația mea fructele goji, care se găsesc acum și la noi. Beneficiile acestui fruct au fost descoperite de chinezi în urmă cu 2000 de ani, iar goji sunt considerate ca fiind cel mai bun antioxidant natural„, declară Ellie White.

După ce îl adorm pe Mihăiță (băiatul pe care-l are cu Doru Tincă, iubitul ei, n.r.) obișnuiesc să-mi fac ceai cu ghimbir proaspăt. Ghimbirul arde grăsimile, iar astfel nu risc să mă îngraș chiar dacă am avut o cină mai bogată„, mai adaugă vedeta.