Cum a slabit o adolescenta care cantarea 146 de kilograme

Apropo.ro / 13.12.2011, 10:02
Cum a slabit o adolescenta care cantarea 146 de kilograme
O britanica de 16 ani care cantarea 146 de kilograme a reusit sa slabeasca dupa ce a fost supusa unui bypass gastric.

La 16 ani, britanica Jennifer Horgath cantarea 146 de kilograme, iar doctorii ii spuneau ca va muri daca mai mananca atat de mult.

Acum, la doar un an distanta, viata adolescentei care isi dorea sa se sinucida s-a schimbat complet. Dupa ce a devenit cea mai tanara persoana din Marea Britanie supusa unui bypass gastric, Jennifer a slabit 63,5 kilograme si si-a facut primul iubit.

Adolescenta a luat decizia de a face bypass dupa ce doctorii au avertizat-o ca s-ar putea sa nu apuce varsta de 21 de ani, in conditiile in care se ingrasa, in medie, doua kilograme pe luna.

O britanica a slabit cu ajutorul hipnozei

Fata a inceput sa ia in greutate in jurul varstei de 9 ani, cand, din cauza colegilor care o luau peste picior la scoala, a inceput sa manance foarte multa mancare nesanatoasa.

La 15 ani, problemele de greutate au devenit atat de grave incat Jennifer avea nevoie de un aparat respirator in timpul somnului. In plus, ea a fost diagnosticata si cu diabet in stare incipienta.

In urma operatiei de bypass, care a costat 14.000 de euro, stomacul lui Jennifer a fost redus la marimea unei mingi de golf, insemnand ca fata se satura dintr-o portie foarte mica de mancare.

O alta femeie din Marea Britanie a reusit sa slabeasca 35 de kilograme in 3 luni, cu ajutorul hipnoterapiei.