Cum a slabit o femeie 35 de kilograme in doar 3 luni

Apropo.ro / 28.11.2011, 19:41
Cum a slabit o femeie 35 de kilograme in doar 3 luni
O femeie din Marea Britanie a reusit sa slabeasca 35 de kilograme in 3 luni, cu ajutorul hipnoterapiei.

O femeie din Marea Britanie a reusit sa slabeasca 35 de kilograme in trei luni, fara a tine o dieta stricta sau a se infometa. Ea a urmat o sedinta de hipnoterapie prin care i s-a indus ideea ca i-a fost montat un inel gastric in stomac, urmat de alte trei, care au ajutat-o sa adopte un stil sanatos de viata.

In septembrie, Sam Alderwish purta masura 46 la haine si cantarea 86 de kilograme. Sam Alderwish se ingrasase foarte mult dupa nasterea celor doi copii si nu stia cum sa scape de kilogramele in plus.

S-a hotarat sa slabeasca dupa ce a ramas pur si simplu blocata intr-o rochie prea stramta, pe care o proba pentru o nunta. Cum nu avea bani pentru o operatie gastrica, a apelat la un hipnoterapeut

Sam Alderwish

Practic, femeia a fost determinata sa creada ca are montat un inel gastric in stomac. Pentru a-i pacali subconstientul, Hemmings a realizat o procedura virtuala de 45 de minute, care a implicat aducerea sunetelor si a mirosurilor din sala de operatii in cea de hipnoterapie.

In urma acesteia, femeia a fost convinsa ca marimea stomacului ei a fost micsorata vizibil, ajungand la dimensiunea unei mingi de golf. In aceste conditii, Sam a început sa manance mult mai putin, iar senzatia de satietate aparea dupa doar cateva inghitituri. Mai mult, ajutata de alte trei sedinte de hipnoterapie, femeia a inceput sa consume mancare sanatoasa.

Acum, Sam Alderwish a reusit sa-si recapete silueta de odinioara si de abia asteapta sa-i surprinda pe toti membrii familiei ei cu noul look, atunci cand se vor intalni la nunta la care au fost invitati.