Cum a stricat un bărbat beat nunta unui cuplu

De: Gabriela Voicu / 18.12.2012, 15:30
Cum a stricat un bărbat beat nunta unui cuplu
Bradley John Stiner, un american în vârstă de 22 de ani, a reușit să transforme într-un coșmar nunta de vis a unui cuplu din SUA.

Un bărbat a intervenit în timpul unei nunți din Marco Island, Florida, după ce s-a îmbătat, alergând prin fața altarului, înjurând în stânga și în dreapta și lovind cutii de bere nedesfăcute.

Bradley John Stiner, în vârstă de 22 de ani, a strigat către invitații de la nuntă: „Hei, turiștilor, plecați de pe insula mea, eu sunt localnic”.

Tânărul a început apoi să înjure și să arunce cu cutii de bere, reușind să îl lovească în spate pe cavalerul de onoare.

Câțiva bărbați de la petrecere s-au înfuriat și au început să îl alerge pe Stiner, iar ceremonia a fost întreruptă, spre disperarea tuturor.

Localnicul turmentat a fost în cele din urmă arestat și interogat, deși abia se putea ține pe picioare. El a refuzat să spună cât alcool consumase, precizând că nimeni nu îi poate interzice accesul pe insulă atât timp cât este plătitor de taxe. Stiner a subliniat și că este veteran de război și își permite să facă ce vrea.

Bradley John Stiner va suporta o amendă și pentru lovire, după ce l-a nimerit cu cutia de bere pe cavalerul de onoare de la nunta transformată în coșmar.