Cum aduc viralele bani parintilor (Video)

Apropo.ro / 14.11.2011, 13:30
Cum aduc viralele bani parintilor (Video)
Si viralele se pot transforma in bani, si nu este o gluma. Iata mai jos cateva exemple ce au adus sume importante utilizatorilor.

Platforma video YouTube le ofera celor ale caror postari se transforma in viral zeci de mii de dolari, din reclamele afisate in dreptul clipului.

Un exemplu in acest sens sunt si videoclipurile urmatoare ce au fost vizionate de milioane de utilizatori ai internetului.

Doar ce a descoperit ca are dinti de pe tare.ro

YouTube urmareste, cu ajutorul unui algoritm special, evolutia inregistrarilor postate si daca una dintre ele devine viral, firma il contacteaza pe cel care a incarcat-o pentru a-i propune plasarea unor reclame in dreptul inregistrarii. Veniturile din publicitate sunt impartite intre companie si utilizator.

Unul dintre viralele in cauza ce a fost urmarit de peste 380 de milioane de ori este pataniile lui Charlie, un sugar ce musca degetul fratelui mai mare. Tatal lui Charlie sustine ca a castigat pana acum in jur de 150.000 de dolari prin filmuletele „Charlie bit my finger – again”. Filmuletele au fost postate pe internet pentru bunicii copiilor, ce locuiau departe de acestia.

Un alt caz este al fetitei in varsta de 6 ani care izbucneste in plans, de fericire, ca mama ei o va duce la Disneyland de ziua ei. Clem spune ca pana acum, inregistrarea i-a adus 4.700 de dolari. De asemenea, Disney i-a oferit o suma secreta de bani pentru a putea folosi inregistrarea intr-o reclama.

Mergi la Disneyland! de pe tare.ro

Citeste mai multe detalii despre viralele se transforma si in bani, pe Gandul.info