Cum ar arăta lumea dacă am putea vedea semnalele WiFi (Poze)

De: Gabriela Voicu / 22.07.2013, 13:30
Toată lumea vrea WiFi, oriunde și oricând dacă se poate. Dar cum ar arăta lumea dacă am putea vedea efectiv semnalele WiFi? Cum ar fi dacă acestea ne-ar acoperi ca o ceață multicoloră?

Toată lumea vrea WiFi, oriunde și oricând dacă se poate. Dar cum ar arăta lumea dacă am putea vedea efectiv semnalele WiFi? Cum ar fi dacă acestea ne-ar acoperi ca o ceață multicoloră? Probabil că ne-ar plăcea și mai mult, nu-i așa?

Artistul Nickolay Lamm a lucrat cu astrologul M. Browning Vogel, fost angajat NASA, pentru a crea o lume în care semnalele WiFi sunt vizibile. Efectul este mai mult decât hipnotic!

GALERIE FOTO

În imaginea de mai sus, undele WiFi descresc pe măsură ce se îndepărtează de sursă (mai mari în partea dreaptă, unde se afla sursă, și mai mici în partea stângă). Lamm și Vogel spun că imaginea arată o transmisiune WiFi ideală, deasupra unei benzi segmentate în mai multe canale, indicate prin culorile roșu, galben, verde etc.

În a doua imagine, router-ele și computerele trimit date sub formă de valuri distanțate la 7-12 cm unul de altul. Lamm și Vogel explică: „Pulsurile WiFi sunt reprezentate aici ca sfere multicolore, radiind din sursă, aproape de partea dreaptă a imaginii”. Un câmp normal de WiFi este de obicei sferic și poate fi extins până la 19-30 m.