Cum ar arăta personajele din desene animate dacă ar prinde viață

De: Mia Nicolescu / 09.02.2013, 09:52
Câți dintre noi nu și-au dorit ca personajul preferat de desene animate să se transforme în cel mai bun prieten al său?

Fetele și-au dorit să fie la fel de frumoase, inteligente și dibace ca ele. Băieții s-au îndrăgostit în secret de ele și au visat să fie chiar ei cei care le salvează de la primejdie. 

Ele sunt personajele feminine din nemuritoarele desene animate, de pe vremea când desenele chiar meritau vizionate și nu erau cu monștrii, acele seriale colorate care ne-au făcut copilăria mai frumoasă, mai dulce și mai inocentă.

Pe vremea.apropo.ro găsești vremea pe 15 zile

Pentru că mulți dintre noi ne-am dorit și poate încă ne dorim să întâlnim în carne și oase celebrele personaje, finlandeza Jirka Vaatainen s-a gândit să aducă cât mai aproape de realitate câteva dintre femeile care au frânt inimile băiețeilor.

GALERIE FOTO

Jane din Tarzan

Jane, femeia de care se îndrăgostește Tarzan

Astfel, femeia a pictat portretele frumoaselor Ariel (Mia Sirenă), Albă-ca-Zăpada, Alice în Țara Minunilor, Cenușăreasa, Frumoasa adormită, Belle (Frumoasa și Bestia), etc., încercând să le ofere trăsături cât mai umane. Și i-a ieșit!

În galeria foto de mai sus vă puteți reîndrăgosti de perfectele personaje feminine!

Un alt personaj celebru care chiar a prin viață este celebra păpușă Barbie. Tot mai multe femei s-au transformat în idolul lor. Iată cum arată câteva dintre ele!