Cum ar fi să-ți vopsești părul cu aur

Apropo.ro / 03.03.2015, 15:00
Specialiștii au descoperit vopseaua pentru păr ce conține aur. O idee strălucitoare pentru a fi cea mai tare tipă din club.

Printre numeroasele lor cercetări, specialiștii au găsit formula pentru ca femeile să fie cât se poate de strălucitoare în orice moment al zilei: vopseaua pentru păr cu aur.

Cei sau cele care vor să se simtă speciali pentru o noapte în club, vopseaua pentru păr ce conține aur este soluția perfectă.

par fluorescent

Părul va avea reflexe roșiatice la lumina ultravioletă, iar toți ochii vor fi, cu siguranță, ațintiți spre tine.

Specialiștii anunță că părul nu va căpăta instantaneu culoarea aurie, ci este nevoie de ceva timp pentru ca procesul chimic să se întâmple.

Prețul unei astfel de vopsele nu este mare – în jur de 30 de dolari, pentru că nu conține o foarte mare cantitate de aur.

Culoarea roșiatică fluorescentă este rezultatul nanoparticulelor de aur ce interacționează cu fibra părului, se formează o suprafață de plasmon ce strălucește în întuneric.

Cei mai îndrăzneți care vor să iasă și mai mult în evidență pot apela chiar și la machiajul fluorescent. Există o pudră fină care se amestecă cu ce produs vrei să devină luminos pe întuneric: pentru buze, ochi, etc.

machiaj fluorescent

Cele care nu vor să fie aurite pentru o seară în club, pot alege varianta gelului fluorescent. Culorile sale pot fi observate doar la lumina UV. Apa îndepărtează ușor acest gel luminos.