Cum ar trebui să joace Steaua ca să învingă Chelsea (Video)

Apropo.ro / 06.03.2013, 15:00
Cum ar trebui să joace Steaua ca să învingă Chelsea (Video)
O Românie întreagă așteaptă cu sufletul la gură meciul de joi seară, dintre Steaua București și Chelsea Londra, care se va juca pe Arena Națională din București.

Steaua va întâlni Chelsea Londra în meciul de joi seara, de la ora 20.00, pe Arena Națională din Capitală.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Fostul fotbalist Gheorghe Hagi susține că jucătorii formației Steaua au nevoie de echilibru în teren și de „mult tupeu” în partida cu Chelsea Londra, programată, joi, pe Arena Națională, în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

Chiar dacă, la prima vedere, formația londoneză pare a fi favorită, un jucător de Football Manager ne arată cum ar trebui să joace Steaua pentru a-și spulbera adversarul.

Antrenorul Steaua Laurențiu Reghecampf s-a decis asupra lotului de 18 jucători pe care se va baza în partida cu Chelsea. El îi va lăsa pe bară pe Mihai Costea, Adi Rocha și Paul Pârvulescu, dar l-a convocat, în premieră, pe Gabi Iancu.

Echipa Steaua întâlnește, joi, pe Arena Națională, formația Chelsea Londra, într-o partidă contând pentru prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Returul va avea loc în 14 martie, la Londra.