Cum aranjăm locuința de sărbătoare, anul acesta

De: Carmen Ulian / 20.12.2014, 13:00
Roșul a fost întotdeauna culoarea sărbătorilor de iarnă și va fi în continuare în centrul atenției, spun designerii, dar de Crăciun putem apela la câteva combinații interesante.

Anul acesta nu ar fi de evitat nici combinațiile de negru și alb, pe lângă culoarea roșie, culorile pastel ori accesoriile din pene sau puf. Nimic nu e interzis. Totul merge. Noul și vechiul, piesele brute cu cele extrem de bine finisate, culorile tari cu cele discrete. Sărbătorile acestea sunt mai democratice ca niciodată așa că aveți curaj și împrăștiați sclipici peste tot.

instalatie brad

Șemineul se poate contura cu o ghirlandă luminoasă și multe sfeșnice ori rame foto, pe măsuța de cafea se poate așeza pe o coroniță un bol de sticlă cu globuri, iar pe canapea se pot înșira perne cu motive de Crăciun ori pleduri.

Dar întreaga casă trebuie decorată de sărbătoare, inclusiv dormitorul și baia.

globuri pene

Globurile ar putea să aibă aplicate paiete, strasuri, pene, catifea ori să fie suflate manual și pictate. În același stil și decorațiunile ar putea să fie cu pene și fulgi, iar o altă pată de culoare ar putea să vină de la măștile venețiene puse în brad.

Citește mai multe detalii pe După Afaceri