Cum arată abdomenul unei femei după o liposucție nereușită

De: Gabriela Voicu / 21.10.2013, 15:30
Cum arată abdomenul unei femei după o liposucție nereușită
Un medic din Manhattan a desfigurat o femeie după o procedură aparent banală de liposucție cu laserul.

Un medic din Manhattan a desfigurat o femeie după o procedură aparent banală de liposucție cu laserul. 

Dr. Muruga Raj (56 de ani) are acum dosar în instanță pentru malpraxis. Femeia de 26 de ani, care a rămas cu cicatrici grave după procedura de 8.000 de dolari care ar fi trebuit să o scape de „burtica” de după o naștere, vrea să-i fie retras dreptul de practică, relatează New York Daily News.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Mai mult, așa-zisul medic a încercat să-și acopere urmele și să o împiedice pe pacientă să meargă la spital pentru a-i fi tratate arsurile de gradul trei, potrivit avocatului femeii. În decembrie 2011 Raj a efectuat o intervenție minimum invazivă, care presupune inserția unui fir lung sub piele pentru a arde grăsimea cu laserul.

Abdomenul ars al femeii, după liposucție

Procedura a fost făcuta după trei luni de când femeia născuse, cu un aparat de 150.000 de dolari, cumpărat de medic alături de un curs de instruire, pe care l-a urmat în 2008. Raj este obstetrician, iar astfel de operații trebuie făcute de chirurgi esteticieni sau dermatologi. După ce i-a făcut intervenția tinerei, el a bandajat-o și a trimis-o acasă, dar aceasta a revenit a doua zi cu dureri cumplite.

Medicul a asigurat-o că erau leziuni normale după o astfel de operație, dar când nu a mai suportat durerea, femeia s-a adresat altui medic.