Cum arată actorii din „Santa Barbara”, la 20 de ani de la încheierea serialului!

Apropo.ro / 09.08.2016, 11:00


Cum arată actorii din
Timp de aproape 10 ani, "Santa Barbara" a fost telenovela preferată a americanilor şi nu numai. Serialul s-a încheiat în 1993, dar majoritatea actorilor şi-au continuat carierele la Hollywood.


1. Marcy Walker, interpreta lui Eden Capwell, a mai jucat, după încheierea serialului în mai multe filme care nu s-au bucurat de succes comercial. Poate cel mai cunoscut rol al ei după cel din „Santa Barbara” este personajul Liza Colby Chandler din „All My Children”.

2. A Martinez l-a interpretat pe senzualul Cruz Castillo, pentru care a primit şi un premiu Emmy. În afară de „Santa Barbara”, a mai jucat în seriale cunoscute precum „General Hospital” sau „The Bold and The Beautiful”.
3. Jed Allen a jucat rolul patriarhului clanului Capwell, C.C. L-aţi mai putut urmări în „Beverly Hills 902010” sau în „The Bay”.
4. Lane Davies, interpretul moştenitorul familiei Capwell, Mason, a apărut, la fel ca şi colegii lui de platou, în episoade ale celebrelor „General Hospital”, „Scrubs” sau „The Bay”.
5. Robin Mattson a jucat în film rolul Gina Capwell şi a continuat cu roluri în producţii precum „General Hospital”, „Days of Our Lives”, „The Bold and The Beautiful” şi „All My Children”.
6. Nicolas Coster, interpretul carismaticului Lionel Lockridge, a rămas pe micile ecrane cu roluri secundare sau episodice în numeroase seriale, precum „Law & Order”, „Dr. Quinn”, „3rd Rock From the Sun”, „Cold Case” sau „THe Bay”.
7. Robin Wright a devenit, probabil, cea mai cunoscută actriţă care a jucat în „Santa Barbara”. Fosta soţie a lui Sean Penn a jucat în pelicule cunoscute precum „Forrest Gump”, „Message in a Bottle”, „Moneyball” sau „Unbreakable”. Mai nou, a revenit pe micile ecrane în mult-aclamatul serial „House of Cards”.
8. Nancy Lee Grahn, interpreta Juliei Wainwright, este şi ea o figură familiară printre fanii serialelor TV. Nancy a mai jucat în „Models Inc.”, „Melrose Place”, „7th Heaven” şi „General Hospital”.