Cum arată acum Carol Ferdinand, fiul Prinţesei Lia şi al Prinţului Paul

De: Cristiana Trifu / 18.01.2018, 11:48
Cum arată acum Carol Ferdinand, fiul Prinţesei Lia şi al Prinţului Paul
Carol Ferdinand, fiul Prinţesei Lia şi al Prinţului Paul s-a transformat într-un puşti foarte simpatic. Cei trei au fost prezenţi la emisiunea lui Teo Trandafir, unde baiatul în vârstă de 8 ani a vorbit despre pasiunile sale.

Viaţa Prinţesei Lia

Prinţesa Lia a traversat momente dramatice în 1998, când, cu câteva zile înainte să nască un băieţel, un necunoscut a lovit-o în burtă. În urma incidentului petrecut pe aeroportul din Miami, Prinţesa Lia a pierdut sarcina.

Prinţesa Lia, în costum de baie! Are o siluetă de invidiat

Straniul incident, petrecut la 9 august 1998, pe aeroportul din Miami, inaintea unui zbor spre San Francisco, a fost reflectat si in presa vremii: “Sotia Printului Paul a pierdut sarcina dupa ce a fost lovita in abdomen de un necunoscut. Copilul care urma sa se nasca peste cateva zile era baiat”, nota ziarul Cotidianul, care detalia, la acea vreme: “Printesa Lia, sotia Printului Paul de Hohenzolern al Romaniei, a pierdut sarcina, in urma unei agresiuni suferite pe Aeroportul din Miami, Florida, potrivit stirilekanald.

De remarcat ca agresiunea a avut drept scop exclusiv molestarea printesei. Agresorul a disparut, iar printesa Lia, care si-a pierdut si doi dinti in urma impactului, a fost transportata de urgenta la spitalul din San Francisco. Medicii nu au mai putut salva copilul, dar potrivit informatiilor de ultima ora, starea printesei, in varsta de 46 de ani, este stabila”.

Prinţul Paul, într-un scandal sexual în Anglia! A recunoscut că o ştia pe prostituata de lux care s-a culcat cu politicieni şi bogătaşi