Cum arată acum femeia care a făcut-o geloasă pe Elena Ceauşescu

De: Cristiana Trifu / 27.12.2017, 11:01
Cum arată acum femeia care a făcut-o geloasă pe Elena Ceauşescu
A fost considerată decenii la rând una dintre cele mai frumoase femei din România.


Violeta Andrei, superba actriţă a anilor ’70- ’80, care a fost interzisă de Elena Ceauşescu pentru că eclipsa toată suflarea feminină când îşi făcea apariţia în public, mărturisea într-un interviu de acum câţiva ani că secretul frumuseţii ei… nu există.

„Eu mă vopsesc singură, îmi aranjez părul acasă, îmi fac manichiura cu un cleştişor chinezesc şi în viaţa mea nu am fost la cosmetică. Unde să merg, la un centru de înfrumuseţare unde să mi se facă un masaj facial? Nu ştiu ce e ăla, dar mi-ar prinde bine unul la spate, la coloană, că am rămas cu o durere la coloană după ce am făcut o cascadorie din filmul „Veronica”. Atunci, am căzut de la o înălţime de 20 de metri. Atât de zăpăcită eram că nu acceptam să îmi joace nimeni secvenţele periculoase”, declara Violeta Andrei.

Cât priveşte legendara sa frumuseţe, Violeta Andrei mărturiseşte: „Am avut norocul să mă nasc aşa. Să am părul bogat, un fund bombat, pulpiţe, braţe subţiri şi sâni frumoşi. Probabil o să vă decepţionez, dar eu nu am făcut nimic să păstrez toate acestea. Nu ţin regim alimentar, mănânc şi acum cartofi prăjiţi în untură cu cârnaţi şi am de când mă ştiu aceeaşi greutate, 50 de kilograme. Am o cremă de mâini în geanta, de ani de zile, o loţiune de faţă dar nici cu aia nu prea mă dau şi, uneori, uit să mă fardez”.