Cum arată acum fetiţa din filmul „Laguna albastră” ! – FOTO

De: Cătălina Matei / 27.12.2016, 11:53
Cum arată acum fetiţa din filmul
Actriţa Brooke Shields, renumită în întreaga lume pentru rolul din filmul "Laguna albastră", reuşeşte să îşi păstreze tonusul şi frumuseţea la cei 49 de ani pe care îi are.


Vedeta americană nu-şi trădează vârsta, deşi în luna mai va schimba prefixul. Brooke Shields a făcut senzaţie, la premiera filmului „Woman In Gold” din New York.

Îmbrăcată într-o ţinută neagră, din piele, actriţa strălucea la propriu, fiind complimentată de toţi cei prezenţi la eveniment. Chipul lui Brooke radia de fericire, copleşindu-i pe bărbaţi cu un zâmbet fermecător.

Actriţa a avut numeroase legături, între care şi cele cu actorul Liam Neeson, cântăreţul George Michael şi actorul John Travolta. S-a iubit cu Mohammed, fiul miliardarului Adman Khashoggi.

 

A fost căsătorită cu jucătorul profesionist de tenis, Andre Agassi, din 19 aprilie 1997 până la 9 aprilie 1999, şi, din 2001, este soţia scenaristului de televiziune Chris Hency.

Actriţa a debutat în filme la 12 ani, cu rolul din „Pretty Baby” (1978), în care a jucat o prostituată minoră, iar în 1980 juca în celebra peliculă „The Blue Lagoon/Laguna Albastră”.