Cum arată acum graviduţa Elena Băsescu? Încearcă să-şi ascundă burtica – FOTO

De: Cristiana Trifu / 07.03.2018, 11:00
 Cum arată acum graviduţa Elena Băsescu? Încearcă să-şi ascundă burtica - FOTO
Elena Băsescu este gravidă în şase luni, iar tatăl copilului este Cătălin Tomata, un afacerist mai tânăr decât ea cu 12 ani.

La vârsta de 37 de ani, Eba va deveni mămică a treia oară. Ea este însărcinată în şase luni cu bărbatul cu care este împreună de aproape un an. Numele acestuia este Cătălin Tomata, are 25 de ani şi este patronul unui restaurant de fiţe din Capitală. Iată că veste a bucurat enorm de mult ambele familii.

în prezent, Elena Băsescu profită de sezonul de schi, la Predeal. Ea se rezumă doar la privit atunci când vine vorba de pasiunea ei pentru schi şi snowboard. Graviduţa -a protejat de frig cu o geacă groasă, care i-a ascuns burtica de gravidă, a purtat căciulă de blană şi încălţăminte adecvată pentru a rezista pe pârtie. Mândră de performanţa celor mici, fiica cea mică a lui Traian Băsescu a publicat imaginile pe conturile ei de socializare. 

”În doar trei luni, mi se va îndeplini astfel dorinţa de a avea cel puţin trei copii. Eu şi Cătălin suntem foarte bucuroşi şi, fără să aveţi parte de imagini de la nuntă, deoarece am trăit o experienţă de genul acesta şi-mi ajunge, vom fi doi părinţi foarte buni pentru copilul nostru.Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile bune, iar, când vor fi lucruri importante de comunicat, ca şi până acum, le voi comunica eu”, a scris astăzi Elena Băsescu pe Facebook.

Ce pensie alimentară primeşte Elena Băsescu de la Syda, fostul soţ, pentru copii?

Unde lucrează acum Elena Băsescu şi ce salariu are de fapt?

Alarmant! Elena Băsescu se topeşte pe picioare. Cele mai recente imagini cu ea în costum de baie

Cât de sexy este iubita lui Syda! A pozat fără haine şi arată demenţial

Imagini cu vila lui Traian Băsescu. Se află în centrul Capitalei şi a costat 19.000 $

Maria Băsescu, aproape de nerecunoscut! A renunţat la ţinutele elegante. Cum arată acum fosta Primă Doamnă – FOTO

Elena Băsescu, imagini adorabile alături de Sofia şi Traian Junior

Cum arată Elena Băsescu după divorţ. Mezina lui Traian Băsescu s-a topit pe picioare – FOTO

Elena Băsescu a divorţat de SIDA. „Se vor lupta multă vreme pentru…”

Elena Băsescu a divorţat de Bogdan “Syda” Ionescu, după patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior.