Cum arată acum Kyle MacLachlan, alias Dale Cooper din serialul „Twin Peaks”

Apropo.ro / 04.02.2013, 13:30
Cum arată acum Kyle MacLachlan, alias Dale Cooper din serialul
"Twin Peaks", serialul cult al anilor '90, ar putea avea o continuare sau ar putea fi refăcut. Vezi cât de mult s-a schimbat eroul principal, agentul Dale Cooper (Kyle MacLachlan).

Zvonurile privind continuarea serialului au fost infirmate, însă frenezia creată de acestea i-a făcut pe cei de la NBC să se gândească cu adevărat la revenirea acestuia.

„Am sunat pe toată lumea. Cu toții am fost de acord că este o idee bună. Tuturor ne place Twin Peaks, așa că vom vedea ce putem face”, a declarat Jennifer Salke, președintele NBC Entertainment.

Kyle MacLachlan

Creatorul Mark Frost a declarat că serialul ar putea avea un viitor: „Twin Peaks este o poveste continuă…..care pornește de la mine și de la David Lynch”. Producătorul a declarat, de asemenea, că scenele șterse din „Fire Walk With Me”, continuarea din 1992 a serialului, ar putea fi făcute publice la un moment dat.

În 2009, și actorul Kyle MacLachlan, care a jucat rolul agentului Dale Cooper, și-a manifestat dorința de a „reînvia” serialul cult „Twin Peaks„.

Citește mai multe detalii despre continuarea serialului Twin Peaks, pe Mediafax.ro