Cum arată acum membrii trupei Body&Soul! Poze de familie cu cel mai sexy boy-band al anilor 2000!

Apropo.ro / 11.04.2015, 09:00
Cum arată acum membrii trupei Body&Soul! Poze de familie cu cel mai sexy boy-band al anilor 2000!
“Super femei”, Băieţii ştiu ce vor”, “Ne-au topit căldurile”, sunt doar câteva dintre hit-urile cu care cel mai sexy boy-band al anilor 2000 a “încins” topurile şi totodată fanele. Trupa Body&Soul se întoarce acum în formula de trei. George, Laurenţiu şi Florin au revenit în forţă cu un nou single, “Arde tot”, vor să se menţină pe piaţa muzicală, au familii frumoase şi sunt ambiţioşi. Iată-i cum arată acum!
-Trupa Body&Soul a revenit în forţă după cât timp? Aţi mai încercat o revenire şi în anul 2011, dar în formula iniţială! Bogdan s-a retras din trupă? 
 
Laurenţiu: Formaţia a luat pauză, la un an după ce a lansat albumul “Weekend” (2008), după care am dorit să revenim şi l-am recaptat pe Bogdan Dima în formaţie. Am început să compunem iar anul 2011 a fost plin de planuri muzicale, planuri care au fost puse în aplicare chiar de la începutul anului 2012, am scos piesă după piesă, printre care amintim: „Your Love”, „Move it baby”, „Fly with you” şi „Vreau să cumpăr timp”. Bogdan Dima având o plăcere şi un hobby cu fotografiile a renunţat la formaţie dorind să îşi dezvolte un alt drum pe plan profesional. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Cât timp aţi lucrat la noul single “Arde tot” ? Cine l-a compus, a cui a fost ideea?
 
 
Laurenţiu: Am lucrat aproape un an de zile la un album Body&Soul, dar în tot acest timp a fost compusă şi piesa „Arde tot”, primul extras al albumului! A fost compus de Bogdan Donosa şi Laurenţiu Body&Soul muzica şi text, Florin şi George text. Ideea refrenului a plecat de la o armonie a lui Bogdan Donosa, o linie melodică compusă de Laur şi un text făcut de Florin, „Ard de dor”, transformat de George, „Arde tot, aş suna la pompieri dar ce folos”! Ideea unui single Body&Soul vine de foarte
 multe ori de la George şi construim lucrând în echipă, până la final.
 
 
Cum v-aţi propus să vă menţineţi acum pe piaţa muzicală? Care este asul vostru din mânecă?
 
Laurenţiu: Pentru a ne menţine pe piaţa muzicală, avem nevoie de oameni care să fie alături de noi în tot ceea ce implică promovarea unei trupe. Asul din mânecă putem spune că este mai mult ca sigur muzica Body&Soul. Avem deja un album, iar fiecare piesă din el poate ajunge un viitor hit şi asta, datorită spiritului de echipă ce ne-a apropiat din ce în ce mai mult în ultima perioadă.
 
 
 -Cu ce v-aţi mai ocupat?
 
George de la Body&Soul, alături de familia lui / Foto: Arhiva personală
 
 
George: Părintele meu m-a sfătuit tot timpul să am grijă în viaţă şi niciodată să nu mă asociez cu cineva într-o afacere şi până acum m-am ţinut de sfatul primit. Am avut multe ispite, de exemplu atunci când era marele val pe construcţii, un prieten a venit şi mi-a făcut capul pătrat „George, bagi un milion de euro şi scoţi 3 milioane”. Acum acest prieten trăieşte de pe o zi pe alta…
Ascultă de ce-ţi spun bătrânii, că nu degeaba au trecut prin viaţă. Din anul 1994 conduc o afacere de succes în industria alimentară şi nu am de gând să schimb macazul. Cu Dumnezeu înainte!
 
Florin: Eu am continuat elaborând proiecte muzicale pentru artişti români precum: Anya, Hi-Q, Class, Amna şi bineînţeles, Body&Soul.
 
Florin de la Body&Soul, alături de familia lui / Foto: Arhiva personală
 
 
Laurenţiu: Am avut o afacere cu îmbrăcăminte, pe care am început-o în anul  2005, dar am predat  afacerea altcuiva, în 2011, pentru că, tot muzica a rămas şi va fi pe primul loc, din punct de vedere profesional. Eu consider că dacă doreşti să realizezi ceva în viaţă este foarte bine să te concentrezi numai asupra unui singur lucru. 
 
 
– De cât timp sunteţi prieteni şi cum v-aţi ajutat la nevoie?
 
 Laurenţiu: Suntem cei mai buni prieteni din 1993 şi aşa am format, un an mai târziu, o trupă de dans care se numea „Dancing the Dream”, cu care am câştigat patru ani la rând, toate concursurile la care am participat! În vara anului 1997, am renunţat la numele „Dancing the Dream” şi a luat naştere trupa Body&Soul, cu care am debutat oficial pe scena muzicală românescă, luând parte la Festivalul de la Mamaia undeam primit premiul de „Originalitate” la secţiunea „Interpretare”. În toţi aceşti ani, am fost şi am rămas ca o adevărată familie, cu bune şi cu rele, peste care am trecut împreună.
 
 
Care este cea mai haioasă întâmplare pe care aţi trăit-o împreună?
 
Laurenţiu de la Body&Soul, alături de familia lui / Foto: Arhiva personală
 
 
Laurenţiu: A fost prin anul 2002, la un spectacol în aer liber pe plajă la Mamaia. Noi ne schimbam într-o cabină chiar lângă scenă, când la un moment dat am fost anunţaţi să intrăm, iar Laurenţiu când a vrut să iasă din acea cameră, a tras de clanţă şi a rămas cu clanţa în mână. Aşa am rămas cu toţii blocaţi acolo! Lumea ne aştepta să urcăm pe scenă, am bătut în uşă şi până au deschis, a durat cam 20 de minute.
 
 În 2003 am fost invitaţi la un bal de boboci în oraşul Râmnicu Sărat unde din greşeală, unul din noi a strigat pe scenă „Bună seara, Râmnicu Vâlcea!!!” şi nu ne-a fost învăţătură de minte pentru că un an mai târziu am fost invitaţi la acelaşi liceu şi chiar avertizaţi să nu mai facem aceeaşi greşeală de acum un an! Bineînţeles că „De ce te fereşti, de aia nu scapi”, aşa că am primit, la cererea noastră, huiduielile de rigoare, după care a urmat un spectacol de care ne amintim cu plăcere.
 
 
Aţi avut parte de incidente neplăcute la spectacole?
 
Laurenţiu: Nu am avut parte de multe incidente neplăcute, dar la un concert am avut parte de un sunetist care băuse ceva mai mult şi spectacolul nostru s-a transformat într-un coşmar. Sunetul s-a întrerupt, microfoanele nu au mai funcţionat, dar omul de la sunet făcea semne că totul este OK.
 
 
– Ştiu că v-aţi făcut studio de înregistrări performant. Cât aţi investit în el?
 
 Laurenţiu: Studioul a fost făcut în anul 2002 şi pe parcursul anilor s-au investit în el în jur de 80.000 de euro.
 
 
Dana Popa