Cum arată acum Screech din „Salvați de clopoțel”

Apropo.ro / 03.02.2013, 15:00
Cum arată acum Screech din
Vezi cum arată acum, la 24 de ani de la debutul serialului "Salvați de clopoțel", cel care l-a interpretat pe Screech - Dustin Diamond.

Dustin Diamond, actorul amuzant care a jucat în unul dintre cele mai iubite seriale pentru adolescenți, „Salvați de clopoțel”, a fost îndrăgit de telespectatori, însă nu a fost iubit de colegii săi de platou.

Dustin Diamond a jucat rolul lui Samuel „Screech” Powers, asistentul directorului Belding în serialul „Salvați de clopoțel / Saved by the Bell”. Serialul a fost difuzat între 1989 și 2000 și s-a bucurat de succces în rândul tinerilor.

dustin

Totuși, actorul nu a fost iubit de colegii săi de platou, singurul cu care mai păstrează legătura fiind Dennis Haskins, interpretul directorului Belding. Dustin Diamond nu a fost invitat la ședința foto care a marcat 20 de ani de la lansarea serialului.

După rolul care l-a făcut celebru, „Screech” a mai jucat în seriale TV ca „The Rerun Show”, dar și în producții ca „American Pie”, „Minor League: A Football Story”.

În prezent, actorul filmează pentru trei producții, iar alte patru filme pentru care lucrează se află în stadiul de pre-producție sau post-producție.