Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO

De: Cătălina Matei / 04.01.2017, 12:18
Cum arăta Adelina Pestriţu pe vremea când era animatoare în Ibiza. S-a schimbat radical – FOTO
E frumoasă de pică, are un corp făcut pentru păcate şi ochi de cadână.

Adelina Pestriţu a înnebunit mii de bărbaţi care s-au perindat prin clubul Amnesia din Ibiza, fostul ei loc de muncă. Bruneta câştiga 3.500 de euro lunar arătându-şi sânii şi dansând lasciv.

Adelina Pestriţu, dezvăluiri din dormitor! Cum îi place să facă sex – FOTO

A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

„Am fost aleasă dintre mii de fete venite la casting din toate colţurile lumii. Mă mândresc cu asta şi nu îmi este ruşine de meseria mea”, declara Adelina.

Atunci când a mers în Ibiza la castingul pentru animatoare, Adelina avea părul blond, însă i s-a impus să se facă brunetă, deoarece părul bălai nu o avantaja. La acea vreme aveam 19 ani, nu avea nasul operat, nici silicoane, iar în garderoba ei predominau hainele sexy, cu imprimeuri animal print. 

Această cariera a fost de scurtă durată, pentru că l-a cunoscut pe Liviu Vârciu şi s-a căsătorit. La un an după nuntă, cei doi au divorţat, iar contractele de model ale brunetei s-au înmulţit, a defilat topless, a pozat în Playboy, a fost şi asistenta lui Mihai Morar, la emisiunea „Răi, da’ buni”.