Cum arată bărbatul cu 90 de operații estetice (Video)

De: Gabriela Voicu / 17.10.2012, 17:40
Cum arată bărbatul cu 90 de operații estetice (Video)
Nu doar unele femei sunt obsedate de aspectul fizic și fac o mulțime de operații estetice. Iată un bărbat care le-a întrecut pe toate!

Dacă v-ați gândit că doar femeile fac zeci de operații estetice pentru a arăta ca păpușile Barbie, v-ați înșelat! Dovada este un bărbat de 32 de ani din New York, care în ultimii zece ani a cheltuit 100.000 de dolari pentru a arăta ca soțul păpușii Barbie, Ken.

Justin Jedlica a făcut în ultimii 10 ani 90 de operații estetice, toate pentru a obține look-ul la care a visat mereu.

„Înțeleg riscurile și sunt dispus să mi le asum”, a declarat Jedlica, în cadrul emisiunii americane „20/20”. Deși consideră că nu există perfecțiune, bărbatul spune că nu vrea să se oprească pentru că încă nu arată cum și-ar dori.

Acum, tânărul mai are foarte puține trăsături care să nu fi fost modificate. Nu vă imaginați că a mers și la sală pentru a avea corpul sculptat, dimpotrivă, nu îi place să facaă asta, așa că a preferat implanturile pentru biceps și triceps.

El are șase rinoplastii, implanturi cu silicon în fese, abdomen și și-a transformat complet trăsăturile feței. Și nu are de gând să se oprească, deși a fost avertizat de medici că își pune sănătatea în pericol .