Cum arăta Bianca Drăguşanu în copilărie. Nu o recunoşti! – FOTO

Apropo.ro / 17.05.2018, 16:48
Cum arăta Bianca Drăguşanu în copilărie. Nu o recunoşti! - FOTO
Bianca Drăguşanu pare că are o viaţă perfectă. În realitate, lucrurile se pare că stau altfel, potrivit declaraţiilor vedetei.

Prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine a mărturisit că vieţile persoanelor care se dau fericite pe conturile de socializare sunt exact opusul în viaţa reală.

Ce salariu fabulos are Mădălin Ionescu la Kanal D? Şi de ce renunţă la el

Drama neştiută din viaţa lui Mădălin Ionescu: ”Nu pot să uit zâmbetul tău împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit”

A pozat-o pe ascuns, apoi a pus imaginile criminale pe net! Ce a făcut un prezantator TV de la noi

Cristina Şişcanu are cu ce se lăuda! Cât e de sexy! – FOTO

Nostalgică, Bianca Drăguşanu a scos la iveală o fotografie din copilărie. Fiindcă era curioasă să vadă dacă cei care îi urmăresc activitatea pe reţelele de socializare ar recunoaşte-o, vedeta a postat alături şi o imagine cu sora ei mai mica, Oana Daria.

Asemănarea izbitoare dintre cele două surori a reuşit să creeze confuzie în rândul fanilor, care nici până la momentul actual nu au reuşit să îşi dea seama care dintre cele două fetiţe este, de fapt, Bianca Drăguşanu. Voturile majorităţii merg însă catre fotografia din stânga, părul blond, lung şi cârlionţat, şi ochii mari, albaştri şi expresivi, fiind trăsăturile care i-au convins pe amicii virtuali ai vedetei.