Cum arată casa fabuloasă a reginei media Oprah Winfrey!

Apropo.ro / 04.07.2018, 15:12
Cum arată casa fabuloasă a reginei media Oprah Winfrey!
Are o averea cotată la peste 2,7 miliarde de dolari şi, fireşte, îşi poate permite orice extravaganţă.

Iată ce avere colosală are cunoscuta vedetă de televiziune:

Oprah a plătit în 2011 aproximativ 52 de milioane de dolari pentru luxoasa sa proprietate din Montecito, California, pe care a numit-o „Ţara făgăduinţei”. Grădinarul său şi-a petrecut cinci ani de zile pentru a reproduce un soi hibrid de trandafiri pentru imensa grădină a vedetei americane din California. Extravagantul conac include şi o ceainărie, despre care realizatoarea susţine că este singurul loc în care se poate relaxa şi uita de toate problemele.

Atunci când se află în Chicago, Oprah locuieşte ţntr-un duplex de 15.000 de metri pătraţi, situat în Water Tower Place, pe bulevardul Michigan Ave.

Din 2002, deţine şi o fermă idilică în Kula, Hawaii. Câţiva ani mai târziu, şi-a achiziţionat aproximativ 63 de hectare de pământ lângă plaja Hamoa, din Maui. Regina media are o casă de vacanţă, amplasată chiar pe malul din Antigua.

Oprah deţine totodată o casă situată pe ţărmul din Lavallete (New Jersey), o vilă pentru vacanţele la schi in Telluride (Colorado) sţi o proprietate în Douglasville (Ga). 9. În 2010 a vrut să-şi cumpere un conac în New Jersey, in valoare de 68 milioane de dolari, o afacere insa pe care nu a finalizat-o inca, potrivit publicatiei Forbes. 1Regina talk-showurilor zboară, cum altfel, decât cu avionul privat, ân valoare de 42 milioane de dolari. Aeronava este personalizată cu logo-ul Global Express XRS.

Are chiar propria stradă: primarul din Chicago, Richard Daley, a denumit aleea din faţa studiorilor americane de televiziune Harpo, drept „Oprah Winfrey Way” (Aleea lui Oprah Winfrey), numind-o pe aceasta „un foarte bun ambasador al orasului nostru si a adaugat ca prezenta ei in Chicago „a fost un cadou de peste doua decenii“.
„Este mai bine decât un Oscar sau un Emmy!”, a exclamat Oprah, impresionată de gest. „Este cu adevărat o poveste minunată, un miracol, în care o feţită de culoare, născută în Kosciusko, Mississippi, merge pe un drum murdar care se sfârşeşte cu o stradă pe care se află numele meu, în cel mai mare oraş din lume, Chicago“, a spus realizatoarea, potrivit Forbes.