Cum arată cea mai scumpă rochie de mireasă

De: Gabriela Voicu / 09.12.2013, 11:30
Deși investesc sume considerabile pentru a arăta cât mai bine în ziua nunții, multe mirese nu își permit nici măcar să viseze la cea mai scumpă rochie de mireasă din lume. Cât costă și cum arată aceasta?

Miresele vor ca în cea mai importanta zi a vieții lor să arate cât mai bine, iar pentru asta multe dintre ele sunt dispuse să investească sume mari pentru machiaj, coafură și mai ales pentru rochie. Multe nu își permit însă nici măcar să viseze la cea mai scumpă rochie de mireasă din lume, care costă nu mai puțin de 12 milioane de dolari.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cea mai scumpă rochie de mireasă

Creația extravagantă este realizată de Renee Strauss – deținătorul unui salon de lux dedicat viitoarelor mirese – și Martin Katz – afacerist celebru în lumea bijuteriilor de lux.

Decorată cu diamante de 150 de carate, rochia a fost prezentată inițial la Luxury Brands Lifestyle Bridal show în februarie 2006 și a fost remarcată imediat de designerii din întreaga lume, dar pana in prezent nu a fost vanduta, asa ca cei doi designeri inca asteapta clinetii potriviti.

Rochia de mireasă de 12 milioane de dolari

Inițial se zvonea că designerul Vera Wang a creat cea mai scumpă rochie de mireasă din lume, pentru Jennifer Lopez. Cântăreața plănuia să se mărite cu actorul Ben Affleck, dar cum cei doi s-au despărțit în cele din urmă, rochia nu a fost niciodată arătată publicului.