Cum arată cel mai controversat club pentru swingeri (Poze)

De: Gabriela Voicu / 09.02.2012, 18:45
Cum arată cel mai controversat club pentru swingeri (Poze)
David Kay găzduiește petreceri "zgomotoase" în timpul weekend-ului, adevărate dezmățuri și orgii sexuale dedicate cuplurilor de swingeri.

Consiliul local din districtul britanic New Forest a fost somat să închidă afacerea unuia dintre locuitori la cererea vecinilor lui. Potrivit vecinilor lui David Kay, acesta găzduiește petreceri „zgomotoase” în timpul weekend-ului, adevărate dezmățuri și orgii sexuale dedicate cuplurilor de swingeri.

Pe proprietatea britanicului au fost amenajate două temnițe cu bănci unde persoanele se așază pentru a încasa palme la fund, scaune de tortură, mase de examinare ca la doctor și alte echipamente pentru a-ți suspenda partenerul în timpul jocurilor sexuale. Spre oroarea vecinilor, în curtea din sparte, Kay a amenajat un jacuzzi și un crucifix gigantic care servește pentru plăcerile clienților veniți să schimbe partenerul pentru o noapte nebună. Clubul are un succes enorm și aduce în fiecare weekend foarte mulți clienți veniți să caute atât „raiul, cât și iadul”.

Vezi mai multe imagini cu clubul pentru swingeri

Nu toată lumea este împăcată cu locul pentru dezmăț al swingerilor, consiliul local fiind somat să îl închidă pe motiv că acesta a transformat casa într-o afacere, fără a obține permisul vecinilor. Acesta a explicat autorităților locale că afacerea sa, debutată în 2007, implică organizarea a circa 95 de astfel de orgiii sexuale pe an și că locuința este în cea mai mare parte o casă și nu un club.

Citeste mai multe despre „Clubul de swingeri din Marea Britanie care riscă să fie închis din cauza vecinilor nemulțumiți”, pe Gandul.info