Cum arată celebra Kim Basinger la 62 de ani. Timpul a stat în loc! – FOTO

De: Cătălina Matei / 15.09.2016, 17:03
Cum arată celebra Kim Basinger la 62 de ani. Timpul a stat în loc! - FOTO
La 62 de ani, Kim Basinger a bifat numeroase reuşite în carieră.


Celebra cântăreaţă, actriţă şi fost fotomodel Kim Basinger a făcut furori cu rolul din filmul „L.A Confidential”, care i-a adus premiile Oscar, Globul de Aur şi Screen Actors Guild Award, pentru cea mai bună actriţă în rol secundar.

Talentul ei artistic s-a manifestat încă de la trei ani, când a început să ia lecţii de balet. În 1970, la 17 ani, a fost aleasă Miss Georgia, asta fiind practic rampa ei de lansare spre o carieră în modelling. S-a apucat de studiat artele dramatice şi a bifat, în 1983, o apariţie într-o revistă pentru adulţi, care i-a adus un rol important în filmul „James Bond – Never say never”, alături de Sean Connery! Tot la Hollywood, l-a întâlnit pe Ron Snyder Britton, cu care s-a căsătorit în 1980 şi de care a divorţat opt ani mai târziu.

În 1990, l-a cunoscut pe cel de-al doilea soţ, Alec Baldwin, şi s-au căsătorit în 1993. Cei doi au împreună o fată, Ireland Elisse Baldwin. Kim şi Alec s-au separat în anul 2000, iar în 2002 au divorţat şi a început bătălia dură pe custodia fiicei lor! Kim a câştigat custodia, dar în 2004, cei doi au hotărât să o împartă.