Cum arată celebra Samantha Fox la 48 de ani – POZE

De: Pusa Toader / 29.08.2014, 07:00
Cum arată celebra Samantha Fox la 48 de ani - POZE
Vă mai amintiţi de Samatha Fox, cântăreaţa care la 20 de ani înnebunea lumea bărbaţilor cu hit-ul ei "Touch Me (I Want Your Body)"?

La 16 ani, Samantha Fox apărea topless în pagina trei a unui important tabloid, The Sun. Acum, cu peste 30 de ani mai târziu, vedeta nu şi-a pierdut şarmul.

Samantha avea doar 16 ani şi cucerea topurile muzicale din toată lumea, precum şi toţi bărbaţii, odată cu piesa „Touch Me (I Want Your Body)”.

Albumul s-a vândut în peste 30 de milioane de copii. Au urmat apoi multe apariţii în filme, show-uri televizate şi ocazional a fost şi prezentatoare de televiziune.

Samantha Fox

Tot la 16 ani a câştigat locul al doilea la concursul „Fata Anului” organizat de ziarul Sunday Peopple. La concurs se înscriseseră 20.000 de candidate. A atras atenţia celor de la The Sun cu care a semnat un contract şi a câştigat concursul lor „Page 3 Girl of the Year” trei ani la rând. Şi astăzi este cea mai populară pin-up girl a erei sale, dar şi cea mai fotografiată britanică a anilor 1980.

La 42 de ani, Samantha a pozat din nou topless în The Sun pentru a marca titlul obţinut – cea mai votată fată de la pagina 3 din toate timpurile.

Samantha Fox

S-a vehiculat despre ea că ar prefera femeile în locul bărbaţilor, iar mai apoi a declarat că nu este sigură dacă este bisexuală, dar este super-îndrăgostită de managerul ei, Mrya Stratton. S-a temut de reacţiile fanilor, dar până la urmă, în 2009, a anunţat că se va căsători civil cu aceasta. Cele două sunt împreună de 10 ani.