Cum arată conacul de 200.000 euro al lui Costel din serialul „La Bloc”

De: Cristiana Trifu / 20.11.2017, 15:50
Cum arată conacul de 200.000 euro al lui Costel din serialul „La Bloc”
Actorul Dragoş Moştenescu a decis să vândă tot şi să se stabilească cu soţia şi cei trei copii ai lor în Anglia.

Toţi o ştiu pe nevasta de la tv a lui Costel din «La bloc». Iată cum arată soţia din viaţa reală!

Actorul nu-şi doreşte doar o carieră în străinătate, ci şi să se stabilească acolo cu întreaga sa familie, iar asta presupune să renunţe la proprietăţile pe care le deţine în ţară. Printre care şi un palat în valoare de 200.000 euro.

„Situat la 100 km de Bucureşti, în satul Furculeşti, conacul datează din anul 1920 şi are o arhitectură deosebită, impresionantă. Casă este complet renovată păstrând liniile iniţiale, culorile şi decoraţiunile (pereţii sunt pictaţi manual), fiind în prezent o proprietate privată.
Pe lângă conac, proprietatea este formată şi de 3 hectare teren, cu ieşire de 85 m către un lac natural, în care se poate pescui. Lacul oferă o privelişte deosebită de pe terasă de la etaj.
Conacul are patru dormitoare, patru băi, un living extrem de spaţios (80 mp) împărţit în zonă de dining şi zonă de living, bucătărie din două încăperi şi un subsol spaţios.
Casa a fost construită de baronul Furculescu, cel care de altfel a deţinut întregul sat Furculesti, construcţia făcându-se la vremea respectivă cu meşteri italieni, influenţele fiind încă vizibile nu numai în stilul arhitectural, dar şi în materialele ce încă se păstrează extrem de bine în casă (mozaicuri, gresii, parchet).
Baronul Furculescu a fost unul dintre fondatorii Partidului Naţional Liberal şi se pare că şi-a petrecut o mare parte a vieţii în această casă.
Proprietatea se pretează şi la diverse variante de exploatare, dezvoltarea unei zone recreaţionale pentru familii, creştere animale, agricultura etc. Preţ : 200.000 euro, negociabil”, se arăta într-un anunţ publicat de soţia lui Dragoş Moştenescu.

Decizie radicală

„Chiar îmi doresc un «one man show» în Anglia, iar cu varianta lui românească să merg prin ţară, fiind un spectacol cu umor şi muzică. Colaborarea cu televiziunile este în pauză, momentan, deşi eu mi-aş dori un nou serial”, a declarat Dragoş Moştenescu