Cum arată domeniul lui Mugur Isărescu? Inclus pe lista destinaţiilor turistice de lux – FOTO

De: Cristiana Trifu / 28.08.2017, 10:52
Cum arată domeniul lui Mugur Isărescu? Inclus pe lista destinaţiilor turistice de lux – FOTO
Guvernatorul BNR Mugur Isărescu a acceptat să primească pe imensa sa proprietate de la Drăgăneşti, Vâlcea, o echipă de la site-ul de destinaţii de lux World Itineraries.
”Casa Isărescu”, pensiunea guvernatorului BNR, este elogiată în străinătate. Aflată în apropiere de Drăgăşani, podgoria este o afacere profitabilă.

Crama guvernatorului BNR din Drăgăneşti, Vâlcea, a fost inclusă pe lista destinaţiilor turistice de lux. Se întinde pe 40 de hectare şi are o producţie de 150.000 de sticle pe an.
Aici Mugur Isărescu are şi o pensiune cu două niveluri şi şase camere, Construcţia este ridicată pe domeniul guvernatorului, care deţine şi o vie, din care produce vinurile Casa Isărescu. Crama are o instalaţie modernă din Italia unde face vinurile, pe care le pune la învechit în butoaie din stejar din Transilvania. Managerul moşiei este Costin Isărescu, fiul guvernatorului.

Cât câştigă pensionarul Mugur Isărescu? Veniturile guvernatorului BNR sunt COLOSALE

Cum arată şi cât câştigă de la stat soţia lui Mugur Isărescu!

Potrivit declaraţiei de avere din 2016, guvernatorului BNR deţine o avere fabuloasă. În ultimul an fiscal, Isărescu a obţinut 1.164.069 lei, pentru funcţia de guvernator, şi 34.428 lei de la Academia Română. Are trei terenuri intravilane, în Bucureşti, comuna Drăgăşani şi comuna Gruiu, are un apartament în Bucureşti, o casă de locuit în Gruiu şi una de vacanţă în Drăgăşani. Pe numele său figurează un autoturism Eagle şi o barcă cu motor Delta. El a declarat bijuterii, tablouri şi alte bunuri preţioase a căror valoare depăşeşte 130.000 de euro.