Cum arată dressingul Deliei din apartamentul ei de lux – FOTO

De: Cristiana Trifu / 01.08.2018, 16:13
Cum arată dressingul Deliei din apartamentul ei de lux - FOTO
Ca orice artistă care se respectă Delia are o garderobă uriaşă: haine, pantofi, pălării, accesorii care mai de care mai colorate, etc.

Noncomformista Delia a atras mereu atenţia prin originalitate. Îşi schimbă look-ul radical foarte des şi adoptă ţinute extravagante. Iar pentru toate astea are nevoie şi de spaţiu depozitare.

Fanii au fost în DELIR(IA)! Delia, în bikini minusculi. Are o siluetă beton! – FOTO

Delia şi-a aşezat zecile de perechi de pantofi pe rafuturile unei biblioteci minimaliste din metal, iar hainele, de zi cu zi sau de scenă, sunt aşezate pe stendere. La rândul lor, pălăriile pe care le colecţionează sunt rânduite la loc de cinste. Vedeta investeşte sume mari de bani în accesorii. Delia poartă de multe ori în concerte o coroniţe cu pene, desprinse din portul tradiţional al indienilor din America, pe care le achiziţionează şi cu 2000 de euro bucata.

După cum se poate observa în dressing cântăreaţa şi-a amenajat şi un colţ de machiaj, cu oglindă şi spaţiu de depozitare a produselor cosmetice.

Delia (34 de ani) şi soţul ei, Răzvan Munteanu, şi-au achiziţionat un apartament de lux, în nordul Capitalei, în zona Aviaţiei, la un preţ pe măsură: aproximativ 1,4 milioane de euro. Este vorba despre un penthouse întins pe două etaje, 3 şi 4, care are în jur de 400 mp (cam de 5 ori mai mare decât un apartament obişnuit cu trei camere), cu scară interioară şi pereţi de sticlă. Proprietatea are vedere la lac.

Vezi şi: Cum arată dressingul Monicăi Gabor în vila de lux din SUA!