Cum arată femeia cu sprâncene roz și cercei în obraji care face furori pe internet

De: Mia Nicolescu / 15.09.2013, 11:20
O altă tânără în vârstă de 18 ani recunoaște că este obsedată de aspectul de păpușă și face tot ce e necesar pentru a obține look-ul dorit.

Katie Lawrence, o tânără din cartierul londonez Camberwell, întregește lista păpușilor Barbie adevărate, care au obținut un chip de porțelan în urma numeroaselor operații estetice și care distrug acum amintirile frumoase ale fetelor, legate de păpușile cu care se jucau în copilărie.

Katie recunoaște că petrece în medie de trei ore pe zi în fața oglinzii și cheltuiește mai mult de 200 de lire pe lună pe machiaj, pentru a se transforma într-o păpușă.

Cu părul verde, buzele roșii și cercei în obraji, nas și alte părți ale feței, englezoaica se inspiră din jocurile video și cultura japoneză și este adepta culorilor pastelate.

GALERIE FOTO

Iska Ithil

Katie susține că aparițiile ei pe stradă sunt adesea privite insistent de trecători, iar mulți dintre ei doresc să se fotografieze cu ea.

În ceea ce privește munca pe care o depune pentru a se apropia de aspectul fizic al unei păpuși, aceasta mărturisește că folosește două seturi de gene false și lentile de contact pentru a-și mări ochii și și-ar dori o operație estetică pentru a obține urechi de elf.

Katie Lawrence, care speră să fie o inspirație pentru ceilalți, este cunoscută în lumea virtuala sub numele de Iska Ithil.