Cum arată fiica actriţei Emilia Popescu. Vrea să fie designer. Seamănă cu mama ei?

De: Cristiana Trifu / 31.10.2017, 14:08
Cum arată fiica actriţei Emilia Popescu. Vrea să fie designer. Seamănă cu mama ei?
Emilia Popescu este una dintre cele mai apreciate actriţe din ţara noastră. Puţini ştiu însă cum arată fiica acesteia, Maria.

Maria Ştefănescu, fiica actriţei Emilia Popescu şi a flautistului Ion Bogdan Ştefănescu, este studentă la Facultatea de Arte Decorative şi Design (Departamentul Modă), din cadrul Universităţii Naţionale de Arte Bucureşti (UNARTE). Tânăra este extrem de pasionată de acest domeniu, iar alături de alţi şase designeri români a pus la punct un proiect menit să promoveze moda şi arhitectura românească.

Actriţa Emilia Popescu a dezvăluit ce salariu are! Suma este incredibilă

„Maria îmi mai spune ce să port, ce se potriveşte cu ce. La noi atmosfera e extraordinară, ne sculăm devreme, se munceste intens. E o risipă de energie pozitivă, dar e de bine, e o atmosferă de familie. Mi-e dor să joc într-un film. Mi-ar plăcea un scenariu bine scris. Eu mă învârt într-o lume în care oamenii au poveşti fascinante care nu sunt puse pe ecran.” a dezvăluit îndrăgita actriţă la o emisiune tv.

Părinţii Mariei, Emilia Popescu şi Ion Bogdan Ştefănescu, s-au căsătorit în 1994. Un an mai târziu a venit pe lume şi singurul copil al cuplului. Cei doi au divorţat însă în februarie 2009.