Cum arată fiica lui Donatella Versace, după ce a avut grave probleme cu anorexia

De: Cătălina Matei / 14.12.2016, 12:10
Cum arată fiica lui Donatella Versace, după ce a avut grave probleme cu anorexia
La 30 de ani, Allegra e moştenitoarea imperiului Versace, după ce Gianni i-a lăsat în testament 50 la sută din acţiunile companiei.

Allegra Versace, fiica Donatellei cu fostul fotomodel american Paul Beck, este o prezenţă din ce în ce mai vizibilă în lumea modei. Tânăra, care e membru al Consiliului Director de la Gianni Versace S.p.A, nu lipseşte de la niciun Fashion Week. Allegra este cel mai adesea văzută în compania celebrei sale mame.

Donatella Versace, un chip distrus de prea mult Botox – FOTO

Donatella a încercat să o ţină pe Allegra cât mai departe de gura presei şi de lumea mondenă, mai ales că în trecut a avut grave probleme cu anorexia.Acum, Allegra a depăşit acele momente dificile şi este o prezenţă activă în viaţa mondenă. Totuşi, tânăra spune că preferă să nu fie în lumina reflectoarelor.

„Cu siguranţă, încă prefer să fiu o anonimă. Am petrecut ceva vreme lucrând cu un designer – l-am ajutat să organizeze show-uri de modă, să îşi facă reclamă, dar şi la partea creativă. Partea cea mai grozavă a fost că eram nimeni acolo”, spune Allegra.