Cum arată fiul actorului Andrei Aradits? Îi calcă pe urme – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 30.05.2017, 12:54
Cum arată fiul actorului Andrei Aradits? Îi calcă pe urme - FOTO
Fiul lui Andrei Aradits ii calca pe urme tatalui sau. Pustiul de numai 12 ani are deja experienta in cinematografie, iar in toamna acestui an va aparea pe marile ecrane intr-un rol important, in lung metrajul intitulat “Octav”.

Despre rolul lui Eric Andrei Aradits putem spune doar ca acesta interpreteaza ipostaza de copil a rolului principal masculin (jucat de Marcel Iures), al carui nume este Octav.

Personajul lui Eric provine dintr-o familie burgheza, din perioada interbelica, si este un copil timid, mereu in rivalitate cu prietenul lui, timiditate care l-a impiedicat sa isi recunoasca inclusiv sentimentele in fata fetei de care era indragostit.

Despre Eric Andrei Aradits

Eric s-a nascut pe 16 iunie 2005 si de mic copil i-a placut sa invete, sa citeasca, sa scrie si sa faca socoteli. In primii ani de scoala a inceput si lectiile de pian la Scoala de Muzica si Arte Plastice nr. 2 si a luat premiul I de mai multe ori, in cei sase ani de studi.

Tatal lui nu a vrut sa-l expuna vietii din spatele scenei de teatru si film, constient fiind, din proprie experienta, de magia inefabila si ireversibila pe care o poate exercita asupra unui copil. A sperat ca va alege alt drum in viata. Insa, la primul casting la care au fost convinsi sa mearga impreuna, actorul a fost frapat de firescul comportamentului lui Eric, usurinta si placerea deosebita cu care raspundea cerintelor, in totala opozitie cu orice alt domeniu in care i se solicita atentia si implicarea.

Eric a filmat primul lui scurt metraj, in regia lui Adrian Sitaru („Excursie”), alaturi de actorul Adrian Titieni. Dupa care a urmat un scurt metraj al studentei UNATC (pe atunci) Stefania Maftei, fiica regizorului Alexandru Maftei si a actritei Dana Voicu.

Iar pentru al treilea sau rol a avut sansa sa fie distribuit in „Octav”, filmul cu acelasi nume, in regia lui Serge Ioan Celebidachi, fiul dirijorului Sergiu Celibidache.

Despre filmul OCTAV

Octav este cel mai nou film al regizorului Serge Ioan Celebidachi, un lung metraj care ne poate ajuta sa ne reamintim cine suntem cu adevarat si sa ne facem curaj sa ne exploram trecutul.

 „Octav” este o drama care exploreaza teme universale precum timpul, nostalgia si dragostea. Din distributia filmului mai fac parte nume importante ale cinematografiei romanesti printre care Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Mihai Dinvale, Maria Obretin.”Octav” este o coproductie Romania — Marea Britanie, realizata cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, iar producator este Adela Vrinceanu Celebidachi. Filmul va avea lansarea oficiala in cinematografe pe data de 6 octombrie 2017.