Cum arată fosta logodnică a lui Fuego, singura femeie cu care ieşit în public vreodată! O cunoscută politiciană

De: Cătălina Matei / 13.03.2017, 14:23
Cum arată fosta logodnică a lui Fuego, singura femeie cu care ieşit în public vreodată! O cunoscută politiciană
Ani buni, iubirea lui Fuego, Paul Surugiu pe numele real, s-a numit Ana Maria Ciauşu.

Împreună din 2003, cei doi se completatu perfect, ea chiar acceptând să apară în câteva videoclipuri ale iubitului. În 2007, Paul şi Ana Maria aranjaseră chiar şi nunta, la care naşi urmau să fie Irina Loghin şi o pereche de prieteni vechi ai cuplului.

Cum arată mama reală a lui Fuego! Nu este Irina Loghin – FOTO

„Ne dorim o nuntă restrânsă, nu o petrecere cu mare fast, la care lumea să se simtă bine”, declara Fuego, foarte fericit şi pentru că logodnica lui era însărcinată.

Din ce se îmbogăţeşte fosta iubita lui Fuego!

Din păcate, Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcina, apoi şi pe a doua, mai avansată, în trei luni, şi asta în ciuda unor tratamente sofisticate şi a unor controale inclusiv la clinici de renume din Viena. Inevitabil, aceste drame au dus la destrămarea relaţiei, în ciuda faptului că Fuego era dispus să infieze un copil. Aşa că anunţul despărţirii n-a surprins pe foarte multă lume: „Relaţia mea cu Ana Maria nu mai există. Relaţia noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, a declarat la acea vreme Fuego.

De atunci, tânăra s-a concentrat mai mult pe viaţa profesională, implicând-se în politică. Astfel, bruneta a ajuns să  fie numită şefă de cabinet a prefectului de Olt, iar în iunie 2016 s-a numărat printre consilierii locali ai Slatinei din partea PNL şi a avut chiar intenţia de a deveni primar al municipiului.