Cum arată fosta soţie a lui Sorin Oprescu! Au fost căsătoriţi timp de 17 ani

De: Cristiana Trifu / 12.04.2018, 13:15

Cum arată fosta soţie a lui Sorin Oprescu! Au fost căsătoriţi timp de 17 ani
Tribunalul Bucureşti a reluat audierile în dosarul de corupţie al fostului primar al Capitalei, Sorin Oprescu.

Fostul primar al Capitalei, Sorin Oprescu, este acuzat pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi constituire a unui grup infracţional organizat. 

„În perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a înfiinţat în administraţia locală din Municipiului Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuia să remită o parte din profitul brut realizat din execuţia acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucureşti”, aşa suna ordonanţa de reţinere a procurorilor DNA.

Alături de Oprescu în acele momente dificile se afla fiul său, Mircea, dar şi mama lui Mircea, Simona,  singura femeie cu care edilul arestat a fost căsătorit. Din 1971 şi pâna în 1988, Simona Fica a fost soţia doctorului Oprescu, motivul divorţului fiind explicat de primar: „Şi motivul principal pentru care am divorţat… Îţi spun eu de ce: că s-au bagat socrii, ba! Sigur, se bagă socrii, dar nu la nivelul asta, să mă cupleze cu jumătate din Bucureşti. Exagerat. Mult prea exagerat. Şi mă mai durea o chestie. Numai cu nasoale mă cuplau!”.  În prezent, Simona Fica este profesor doctor endocrinolog la Spitalul Universitar Elias, unde conduce sectia de endocrinologie, diabet şi nutriţie.