Cum arată fosta soţie a lui Sorin Oprescu! Primarul a fost căsătorit timp de 17 ani

De: Nicoleta Nicolae / 07.09.2015, 10:27

Cum arată fosta soţie a lui Sorin Oprescu! Primarul a fost căsătorit timp de 17 ani
Aflat la al doilea mandat la cârma Bucureştiului, primarul Sorin Oprescu (63 de ani) a fost reţinut de DNA pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători.

„În perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a înfiinţat în administraţia locală din Municipiului Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuia să remită o parte din profitul brut realizat din execuţia acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucureşti”, aşa suna ordonanţa de reţinere a procurorilor DNA.

Alături de Oprescu în acest moment dificil se află fiul său, Mircea, dar şi mama lui Mircea, Simona,  singura femeie cu care edilul arestat a fost căsătorit, conform wowbiz..ro.

Din 1971 şi pâna în 1988, Simona Fica a fost soţia doctorului Oprescu, motivul divorţului fiind explicat de primar într-un interviu acordat revistei OK!: „Şi motivul principal pentru care am divorţat… Îţi spun eu de ce: că s-au bagat socrii, ba! Sigur, se bagă socrii, dar nu la nivelul asta, să mă cupleze cu jumătate din Bucureşti. Exagerat. Mult prea exagerat. Şi mă mai durea o chestie. Numai cu nasoale mă cuplau!”. În prezent, Simona Fica este profesor doctor endocrinolog la Spitalul Universitar Elias, unde conduce sectia de endocrinologie, diabet şi nutriţie.