Cum arata inelul de logodna primit de Brigitte Sfat de la Ilie Nastase

Apropo.ro / 07.11.2011, 11:24
Cum arata inelul de logodna primit de Brigitte Sfat de la Ilie Nastase
Fostul tenismen Ilie Nastase i-a daruit iubitei lui, Brigitte Sfat, un inel de logodna in valoare de 22.000 de euro.

Desi putini dadeau sanse de reusita cuplului Ilie Nastase (65 de ani) – Brigitte Sfat (34 de ani), zilele trecute fostul tenismen i-a oferit iubitei lui un inel de logodna.

Aflata in Londra, Anglia, alaturi de Ilie Nastase, Brigitte Sfat a primit cu entuziasm valoroasa bijuterie. „Am fost foarte emotionata cand am intrat intr-un magazin al firmei Cartier, de unde Ilie mi-a cumparat o bijuterie superba, despre care mi-a spus ca reprezinta inelul de logodna. Mi-au dat lacrimile de fericire”, a declarat, ieri, Brigitte Sfat pentru Libertatea.

Inelul de logodna primit de Brigitte Sfat de la Ilie Nastase

Inelul pe care ea l-a primit in dar de la Ilie Nastase este realizat din aur galben si include 18 diamante, avand in mijloc unul mai mare. Valoarea totala a bijuteriei este 22.000 de euro.

Intrebat daca si-a facut deja planuri de nunta, Ilie Nastase a raspuns razand: „Stati linistiti, avem tot timpul din lume sa ne punem si pirostriile”.

Luna trecuta, Ilie si Brigitte au marturisit, in cadrul unei emisiuni televizate, ca nu exclud posibilitatea de a deveni parinti.