Cum arată intrarea în iad! Imaginile horror descoperite într-o peşteră

De: Nicoleta Nicolae / 04.05.2016, 09:13


Cum arată intrarea în iad! Imaginile horror descoperite într-o peşteră
O peşteră din America Centrală ar putea fi considerată intrarea în iad, după descoperirea făcută aici.


Peştera cu pricină, The Actun Tunichil Muknal (ATM), este situată în Belize, America Centrală. Aceasta a cunoscut picior de om, prima dată, în 1980. Intrarea este acoperită cu apă, însă, pe măsură ce înaintezi, dai de rămăsitele celor sacrificaţi:14 schelete.
Printre victime se numărau atât copii, cât şi adulţi. Patru dintre schelete aparţineau unor copii cu vârste cuprinse între 1 şi 3 ani, iar restul unor copii cu vârste cuprinse între 7 şi 15 ani, despre care se spune ar fi fost legaţi unul de celălalt, înainte de a muri. A fost descoprit şi un tânăr de 20 de ani, iar restul adulţilor aveau vârste cuprinse între 30 şi 45 ani.
Se pare că scheletele tinerilor poarta urme de deformare craniană. Aproape toate victimele şi-ar fi pierdut viaţa în urmă unei traume fizice la nivelul capului, unele dintre ele având craniul zdrobit în întregime, potrivit redescoperaistoria.ro.
Cel mai cunoscut dintre aceste schelete este cel al unei fete în vârstă de 18 ani, cunoscută sub numele de “Fecioara de Cristal”. Se pare că aceasta ar fi avut 20 de ani, în momentul în care a fost ucisă, de către un preot mayaş. Odiosul momentul făcea parte dintr-un ritual religios, în urmă cu peste 1.000 de ani.
Peştera Actun Tunichil Muknal se numără printre puţinele obiective protejate în această ţara, existând doar câţiva ghizi autorizaţi pentru turiştii care doresc să o viziteze.